Home Styling Thelma

Diensten

Op basis van 5 verschillende ‘adviezen’ kan u kiezen welke richting u uit wilt. Voor aanvang wordt een bestelbon ondertekend, later een offerte opgemaakt.

1. Mondeling advies
Tijdens het mondeling advies worden van elke kamer voldoende foto’s genomen door de eigenaar en wordt er verondersteld dat de klant zelf notities neemt.
2. Schriftelijk advies
Bij het schriftelijk advies maak ik de notities. U krijgt een uitgebreid verslag met de huidige situatie en mijn advies. Deze wordt zodanig uitgelijnd zodat u later nog selecties kan maken in de plaatsen.
3. Supervisie
Bij supervisie help ik mee of begeleid ik het werk dat men uitvoert.
4. Shopping & Sourcing
Dit is een aanvulling op supervisie. Hierbij komt nog de aankoop van decoratie. Ik maak gebruik van zowel kartonnen meubelen als echte. Er is mogelijkheid voor de nieuwe eigenaar om de decoratie eventueel aan te kopen.
5. Hands-on staging
Dit is voornamelijk van toepassing voor immo-kantoren. Wanneer alle werken zijn uitgevoerd, alles klaar is en de juiste decoratie op de juiste plaats staat wordt iedere kamer overlopen alvorens de kandidaat-koper zich aanbiedt. Hier wordt gelet op kleine details zoals kleur, geur, …

Fris uw interieur op

met Home Styling